MATERIJALI I OPREMA

· Svi ugrađeni materijali će biti pažljivo odabrani od strane našeg stručnog tima, da što bolje pruže kvalitet i trajnost svakoj stambenoj jedinici i zajedničkim prostorima.
· Kvaliet je bitan od samog početka gradnje i na nevidljiv način određuje kvalitet života u samoj zgradi. Posebnu pažnju posvećujemo završnoj obradi koja je prvo što vidimo i što ostavlja utisak.
· Podržavamo aktivno učešće kupaca u odabiru materijala, izlazimo u susret u slučaju posebnih želja, a naš stručni tim je tu da isprati eventualnu reorganizaciju stambenih jedinica i predloži enterijerska rješenja
· Vizuelni identitet zgrade, oblikovanje i detalji u završnoj obradi elemenata bitna su stavka u našim projektima.
· Odabir boja je sveden na toplu varijantu bijele koja ne naglašava posebno nijedan element, ali prosto zrači toplinom i mekoćom.

 

KERAMIKA

Odabir keramičkih pločica za oblaganje podnih i zidnih površina veoma je bitan, jer one utiču na vizuelni doživljaj i omogućuju lakše održavanje prostora. Svi podovi i zidovi u kupatilima i kuhinjama obloženi su prvoklasnom italijanskom i španskom keramikom koju odlikuju kvalitet, prefinjen izgled i velika izdržljivost, a kupac ima mogućnost odabira keramike po sopstvenom izboru.

 

OPREMA ZA KUPATILA

Estetske vrijednosti kupatila izražavaju se kroz pravilno odabranu opremu, koja je u proporciji sa samom veličinom prostora, ostalim elementima u prostoru, a bojom su usaglašeni s podnim i zidnim oblogama.

Kupatila se opremaju prvoklasnom opremom renomiranih proizvođača kao što su Roca, Kolpa san, Grohe,… a kod kojih se praktičnost spaja sa izuzednom formom.

 

PARKET

Hrastov višeslojni parket

 Drveni podovi nezamjenjiva su podna obloga u stambenim prostorima zbog posebnog prirodnog ugođaja koji unose u prostor, osjećaja topline i ušuškanosti koju mu daju, kao i činjenice da zadovoljavaju i najizbirljivije ukuse. 

Podovi koje ugrađujemo uz poštovanje određenih normi se mogu polagati i na toplovodno podno grijanje. 

Dvoslojni drveni podovi manje nego masivni parketi reaguju na uticaj nepovoljnih faktora iz okoline, poput neodgovarajuće vlage. Zahvaljujući tome duže zadržavaju svoj prvobitni izgled, ne isušuju se i ne stvaraju fuge brzo kao masivni parketi.

 

STOLARIJA

ULAZNA VRATA
Da bi vrata štitila Vaš dom, odabrali smo sigurnosna vrata koja se odlikujui čvrstinom strukture sa sigurnosnom bravom, unutrašnjim pojačanjima. Konstrukcija i dovratnik vrata su metalni. Vrata predstavljaju  zaštitu od plamena, dima i prolaza toplote u roku od 30 minuta. Ispuna metalnog panela krila od kamene vune predstavlja toplinsku zaštitu i obezbjeđuje  zaštitu od buke.

UNUTRAŠNJA VRATA
Sobna vrata pored njihove osnovne funkcije (toplotne i zvučne izolacije) koja se podrazumijeva predstavljaju veoma bitan element enterijera i zato biramo drvo kao najplemenitiji materijal za izradu stolarije. Puna i ostakljena unutrašnja vrata su s fiksnim nadsvjetlom. Dovratnik je izrađen od kvalitetnog lameliranog čamovog drveta, a krilo vrata duplošperovano s ispunom od saća. Šarke su skrivene američkog oblika s 3 komada po vratima. Bojena su bijelo PU bojama.

PROZORI
Pravilnim izborom prozora i stakala znatno se smanjuju gubici energije i povećava zvučna izolacija. Prozori koji će biti ugrađeni sastoje se od šestokomornih profila s izo staklom i ispunom od plemenitog gasa omogućuju izuzetnu toplotnu i zvučnu izolaciju, a ugrađene aluminijumske roletne i zaštitu od neželjenih sunčevih zraka. Zaštita od solarne energije u ljetnom periodu i sprečavanje odavanja toplote u zimskom periodu, značajno smanjuju troškove i doprinose osjećaju prijatnosti i udobnosti.

 

LIFT

Vertikalna komunikacija je predviđena stepeništem i jednim liftom, proizvođača SCHINDLER. Lift je električni, bezreduktorski i njegova brzinae 1 m/s što odgovara režimu koji se postavlja u stambeno-poslovne objekte.

 

GRIJANJE

Sobna temperatura ima direktan uticaj na nas i na naše raspoloženje. Sistem daljinskog grijanja i aluminijumski radijatori u svim prostorijama uz primijenjene mjere toplotne zaštite objekta obezbjeđuju optimalne uslove u zimskom periodu. Ventili sa termostatskim glavama daju mogućnost podešavanja temperature, a mogućnost ugradnje kalorimetra kontrolu i smanjnje troškova grijanja.